Računovodstveni servis - Lavmar

Računovodstveni servis Lavmar uspješna je dubrovačka tvrtka koja se osim računovodstvenim i knjigovodstvenim uslugama, bavi i poreznim savjetovanjem, upravljanjem nekretninama i trgovinskim zastupanjem.

Vlasnik i direktor tvrtke Tomislav Marković ovlašteni je računovođa čime se potvrđuje njegova vrhunska stručnost za obavljanje računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga.

Tvrtka Lavmar je 2001. upisana u Kazalo dobrostojećih tvrtki jer uspješno posluje i na vrijeme podmiruje sve svoje obveze, a Zavod za poslovno istraživanje 2006. uvrstio ju je među 13 posto trgovačkih društava u Hrvatskoj koja su ostvarila najveće novostvorene vrijednosti.

Tvrtka TÜV Croatia d.o.o. 2010. Lavmaru je dodijelila međunarodni standard kvalitete ISO 2001: 2008 i time potvrdila izvrsnost poslovnih usluga tvrtke.
Uspjeh i prepoznatljivost Lavmara snažno su povezani s etičnošću obavljanja računovodstvene djelatnosti pa je tako tvrtka 2006. potpisala Kodeks etike Hrvatske gospodarske komore koji naglašava važnost poštivanja etičkih načela poslovanja.

Osim suvremenom elektronskom obradom podataka i korištenjem novih komunikacijskih tehnologija, Lavmar se ponosi stalnim i neposrednim kontaktom sa svojim klijentima s ciljem ostvarivanja trajnog obostranog zadovoljstva.

Razvoj tvrtke prvenstveno se temelji na društveno odgovornom poslovanju, istraživanju tržišta, prepoznavanju potreba klijenata te stručnosti i obrazovanosti zaposlenika.

Vlasnik i direktor Tomislav Marković član je Udruge „Hrvatski računovođa“ iz Zagreba i Društva računovodstvenih i financijskih djelatnika iz Dubrovnika. Tvrtka Lavmar je član Udruge upravitelja zgrada te Hrvatske udruge računovodstvenih servisa.

Misija

Misija je Lavmara biti predvodnik u pružanju financijsko-računovodstvenih usluga usmjerenih ka zadovoljavanju potreba klijenata. Našim klijentima želimo pružiti cjelovitu uslugu u području financija i računovodstva, knjigovodstva, poreznog savjetovanja, upravljanja nekretninama i trgovinskog zastupanja.

Vizija

Vizija je Lavmara biti vrhunski računovodstveni servis u području financijsko-računovodstvene djelatnosti. Uspješnim društveno odgovornim poslovanjem i ugledom želimo promovirati tvrtku Lavmar i doprinijeti daljenjem razvoju ovih djelatnosti.

Povijest
 • 1991. – osnovana je tvrtka Lavmar sa sjedištem u Babinom Polju na Mljetu
 • 1996. – tvrtka Lavmar otvara poslovnicu u Dubrovniku
 • 2001. – tvrtka Lavmar upisana je u Kazalo dobrostojećih tvrtki
 • 2003. – vlasnik i direktor tvrtke Tomislav Marković dobio je zvanje ovlaštenog računovođe
 • 2004. – tvrtka je promijenila sjedište iz Babinog Polja u Dubrovnik
 • 2004. – tvrtka Lavmar je postala članom Hrvatske udruge računovodstvenih servisa iz Zagreba
 • 2006. – Zavod za poslovno istraživanje uvrstio je tvrtku Lavmar među 13 posto trgovačkih društava u Hrvatskoj koja su ostvarila najveće novostvorene vrijednosti
 • 2006. – tvrtka je potpisala Kodeks etike u poslovanju Hrvatske gospodarske komore
 • 2008. – vlasnik i direktor tvrtke dobio je ovlaštenje za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju
 • 2009. – tvrtka Lavmar uspostavlja suradnju s firmom INVEST-CONSULTING iz Solina na poslovima posredovanja u pružanju konzultantskih usluga uspostave sustava ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, ISO 22000:2005 i HACCP
 • 2010. – TÜV Croatia d.o.o. Lavmaru je dodijelila certifikat o primjenjivanju sustava upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 2001: 2008